Rauhallista talven juhla-aikaa

5.12.2023

Talvinen järvi jossa jään päällä leijuu usvaa.

Tämä vuosi 2023 on ollut muutoksen aikaa sukuseuramme tiedottamisessa ja hallinnossa. Olemme julkaisseet uudet sukuseuran nettisivut ja yksinkertaistaneet Facebook -viestintää yhteen ryhmään.

Sukuseuran hallintotyötä on digitalisoitu ja olemme pystyneet nopeuttamaan uusien jäsenten hyväksymisprosessia. Olemmekin saaneet lukuisia uusia jäseniä. Tervetuloa yhteisöömme!

Yksinkertaisemman yhteystietojen päivittämisen ansiosta olemme saaneet jäsentietoja ajantasalla, kuitenkin monen jäsenen tiedot eivät ole vielä ajantasalla. Pyydämme teitä päivittämään tietojanne:
https://www.komulaistensukuseura.fi/lomakkeet/jasenen-yhteystietojen-paivitys/ 

Vuoden aikana olemme saaneet myös tietoa viime vuosina poisnukkuneista sukuseuramme jäsenistä. Myöhäiset osanottomme heidän läheisilleen.

Tuleva vuosi 2024 on yhteisöllisyyden vahvistamisen aikaa. Pyrimme yhdessä järjestämään uudenlaista toimintaa ja tapahtumia. Pyydämme teidän ajatuksia ja ehdotuksia tulevaan toimintaamme.

Voit laittaa ajatuksiasi ja vinkkejä jäsenten keskustelupalstalle: https://www.komulaistensukuseura.fi/jasensivut/keskustelu/


Rauhallista Itsenäispäivää 2023 ja iloista talven juhla-aikaa.

- Sukuseuran hallitus-